Guyon BBM – Parjo, Jono dan Bronto Nginep ning JW Marriot

Parjo, Jono karo Bronto dolan neng Jakarta. Wong 3 kui nginep neng Hotel JW Marriot, kamar e wong 3 kui ono neng tingkat 45.

Awan nganti bengi wong 3 kui dolan neng Mall, pas balik hotel, tekan Lobby ngerti2 listrike mati!

Lift e yo mati, dadi wong 3 kui kudu lewat tangga tekan kamare. Nah, ben ora kroso munggah tekan tingkat 45, wong 3 kui bagi tugas. Seko tingkat 1- 15, Parjo kudu crito sing lucu2, njur tingkat 16 – 30, Jono kudu crito sing medeni, lah tingkat 31- 45, Bronto kudu crito sing sedih-sedih.

Wong 3 kui mulai nunggah, Parjo mulai crito sing lucu2, marake wong 3 kui ngguyu2 gawe ra kroso wis tekan tingkat 15.

Banjur Jono crito sing medeni marai tegang, ngerti2 wong 3 kui wis tekan tingkat 30.

Ra perduli sikile do abuh, mergo seneng wong 3 kui wis cedak kamare. Giliran Bronto kudu crito.

Bronto (ekspresi rupo sedih): 🙁 “Sakjane seko mau aku arep crito, tapi wedi nek marai jengkel.”

Parjo : “Crito wae cepet, wis meh tekan tingkat 40 kii…”

Bronto : “Ngene lho.. kunci kamar e dewe ketinggalan neng mobil…..!!!”

Jono: “Walaahh…., ngopo ra crito ket mau?” >:O

Bronto : “Aku durung entuk giliran crito…”

Waaaaa….!! :'( >:O ~:). !!!

Posted from titik0km BlackBerry on the road

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: